Sessies

De-armouring

Door diepe en aandachtige aanraking op jouw pijnpunten (triggerpoints) helpt een de-armouring sessie je om blokkades te doorvoelen en los te laten wat je op dit moment niet meer nodig hebt. Vastgezette levensenergie komt weer beschikbaar. Dit helpt je om je eigen waarheid te leven: in relaties en in het realiseren van je zielsmissie. 

Ik werk op het hele lichaam (met name in het borstgebied) en niet specifiek in het seksuele gebied. 

Wat levert het je op? 

  • Fysieke ontspanning en release van pijn
  • Meer ruimte voor je levensenergie waardoor je vanuit flow kunt handelen
  • Loslaten van oude patronen en belemmerende overtuigingen 
  • Beter contact met je zielsmissie

Losse de-armouring sessie: € 150,-

In een sessie van 2 uur werken we op de pijnpunten die je op dit moment blokkeren. We laten het lichaam spreken over wat gevoeld mag worden. De aandacht geeft heling van diepe stukken. Gecombineerd met ontspannende massage technieken krijgt je zenuwstelsel de kans op een totale reset.

Serie van drie sessies: € 400,-

Met drie sessies gaan we de diepte in op een thema dat je in je dagelijks leven belemmert om volop te leven zoals je je wenst. We kijken hoe je de sessies kunt integreren in je dagelijks leven. Mogelijke thema’s: grenzen aangeven, vrouw-zijn en sensualiteit, je missie leven in je werk.

Yoni Healing

Deze 2 uur durende sessie is helemaal gericht op het ervaren en vrijmaken van jouw bekkengebied en de yoni. Het centrum van jouw vrouw-zijn. Juist in dit gebied kan veel spanning en negatieve emoties vastgezet worden. Liefdevolle aanraking van de yoni zonder dat het over seks gaat is voor veel vrouwen een helende en bevrijdende ervaring.

Ik gebruik de zachte de-armouring technieken om zowel het bekkengebied als de yoni te masseren, extern en in overleg ook intern. Hierbij kunnen blokkades en spanningen vrijkomen. Ook kan het je helpen om meer gevoel te krijgen in je yoni. Na deze sessie voel je je meer verbonden met je eigen centrum en vrouwelijke intuïtie. Je staat meer in je kracht.

Sessie van 2 uur €150,- inclusief korte intake en lichaamsmassage

Massages

Zit je snel in je hoofd? Heb je de neiging te gaan piekeren? Of ben je overdag veel intellectueel bezig? Gun je zelf dan de weldaad van liefdevolle aanraking, afgestemd op jouw lichaam en wensen. Ik werk met rebalancing en ayurveda technieken: langzame en diepe aanraking waardoor je diep kan voelen en loslaten wat je niet meer dient. 

Ontspanningsmassage van 1 uur:   € 70,-

Voel je je lichaam niet meer of zit je veel in je hoofd? Liefdevolle aanraking met aandacht maakt dat je weer dieper in je lijf zakt. Je omarmt pijnlijke plekken in plaats van ze weg te duwen. Je voelt weer wat er belangrijk voor je is en waar jij je aandacht aan wil geven.

Ayurvedische hoofdmassage van 30 min. € 35,-

Een hoofdmassage is de ultieme manier om het denken even te laten voor wat het is en tot ontspanning te komen. Ik gebruik drukpunten uit de ayurvedische leer om via het hoofd ook vitale organen te behandelen.