Sessies

De-armouring

Door diepe en aandachtige aanraking op jouw pijnpunten (triggerpoints) helpt een de-armouring sessie je om blokkades te doorvoelen en los te laten wat je op dit moment niet meer nodig hebt. Vastgezette levensenergie komt weer beschikbaar. Dit helpt je om je eigen waarheid te leven: in relaties en in het realiseren van je zielsmissie. 

Ik werk op het hele lichaam (met name in het borstgebied) en niet specifiek in het seksuele gebied. 

Wat levert het je op? 

  • Fysieke ontspanning en release van pijn
  • Meer ruimte voor je levensenergie waardoor je vanuit flow kunt handelen
  • Loslaten van oude patronen en belemmerende overtuigingen 
  • Beter contact met je zielsmissie

Losse de-armouring sessie: € 120,-

In een sessie van 2 uur werken we op de pijnpunten die je op dit moment blokkeren. We laten het lichaam spreken over wat gevoeld mag worden. Gecombineerd met ontspannende massage technieken krijgt je zenuwstelsel de kans op een totale reset.

Serie van drie sessies: € 315,-

Met drie sessies gaan we de diepte in op een thema dat je in je dagelijks leven belemmert om volop te leven zoals je je wenst. We kijken hoe je de sessies kunt integreren in je dagelijks leven. Mogelijke thema’s: grenzen aangeven, vrouw-zijn en sensualiteit, je missie leven in je werk.

De-armouring detox arrangement: € 150,-

Je gunt jezelf een middag ontspannen en thuiskomen in jezelf. Laat je lekker verwennen met een complete detox middag aan zee:

  • Full body de-armouring sessie
  • Verse slow juice om te ontgiften
  • Bezoek aan de sauna in het Kurhaus met uitzicht over zee.

Massages

Zit je snel in je hoofd? Heb je de neiging te gaan piekeren? Of ben je overdag veel intellectueel bezig? Gun je zelf dan de weldaad van liefdevolle aanraking, afgestemd op jouw lichaam en wensen. Alles even loslaten en genieten.
Kom weer thuis in jezelf.

Ontspanningsmassage van 1 uur:   € 60,-

Voel je je lichaam niet meer of zit je veel in je hoofd? Liefdevolle aanraking met aandacht maakt dat je weer dieper in je lijf zakt. Je omarmt pijnlijke plekken in plaats van ze weg te duwen. Je voelt weer wat er belangrijk voor je is en waar jij je aandacht aan wil geven.

Ayurvedische hoofdmassage van 30 min. € 30,-

Een hoofdmassage is de ultieme manier om het denken even te laten voor wat het is en tot ontspanning te komen. Ik gebruik drukpunten uit de ayurvedische leer om via het hoofd ook vitale organen te behandelen.

Gezonde voeding en leefstijl coaching

Lukt het niet om in je dagelijks leven goed voor je eigen lijf te zorgen? Dan kijk ik graag met je mee welke stappen je kunt zetten om een dagelijkse routine te maken waar je blij en fit van wordt. Het werkt versterkend om dit te combineren met de dearmouring sessies.
Gezonde, eerlijke voeding is al jaren mijn passie. Op mijn blog www.roosgoesgreen.nl deel ik heel veel leuke weetjes over gezonde voeding, tips voor dagelijkse gezonde  gewoontes en heerlijke recepten.

Leefstijl coaching en advies over gezonde voeding €30,- per half uur